OFERTA lunii - Concentrat de Aronia 500 ml x 3 buc = 165 lei

  • Concentratul de Aronia este pentru cei care apreciaza produsele gustoase si rafinate, produsele speciale, foarte sanatoase, care iti incanta papilele gustative.
  • Concentat de Aronia, marca Cerdacul cu Aronia, este o bautura aperitiv de o inalta valoare nutritionala, apreciata in special de doamne, dar si de domni, un produs gustos, care merge foarte bine și la desert, in special la desertul cu ciocolată, foarte bun si ca digestiv. Este un produs unic, pe care va invit sa-l incercati!

  • Concentratul de Aronia este produsul recomandat pentru mesele dumneavoastra festive, fiind cadoul ideal pentru cineva drag.
  • Produs bogat în polifenoli și alte substanțe active cu influență benefică asupra stării de bine a organismului, un produs plin de savoare și un gust rafinat, cu o aroma speciala si foarte sanatos.
  • Concentratul de Aronia este un produs puternic antioxidant, ale carui proprietati trec rapid in sange, deoarece organismul începe să metabolizeze alcoolul imediat, începând din gură și continuând în sistemul digestiv.

Vand fructe ARONIA BIO incepand cu luna august 

Fructele ARONIA se coc in prima parte a lunii august si incepand cu luna august vindem Fructe Aronia BIO la pretul de 25 lei/kg, pentru o cantitate de minim 10 kg. Fructele sunt culese fara codite pentru a putea fi usor de prelucrat.

Iarna, vindem fructe aronia congelate la pretul de 30 lei/kg.

Putem livra prin curier in orice locatie din tara.

OFERTA lunii - Concentrat de Aronia 500 ml x 3 buc = 165 lei

Pentru informatii suplimentare vizitati site-ul:

Tel 0720071018

si sa urmariti paginile de facebook:

- Cerdacul cu Aronia link: https://www.facebook.com/plantatiearonia

- Plantatie Aronia link: https://www.facebook.com/fructearonia