Cerdacul cu Aronia se gaseste intr-o plantatie de Aronia Bio, intr-o zona de deal, inconjurata de paduri, bogata in pasari salbatice si plante medicinale.

Va invitam sa vizitati Cerdacul cu aronia, sa degustati produse din Aronia Bio si sa vedeti:

- Livada cu Aronia Bio;

- Casa din lemn veche de 100 de ani din livada;

- Biserica de lemn cu pridvor veche de 350 de ani de langa livada;

- Copacii uriasi de langa livada cu varsta de cel putin 300 de ani unde au cuib: un cuc, o pupaza, fazani si multe alte pasari salbatice ... si sa ascultati triluri de pasarele;

- Valea Manestilor in care se afla Plantatia de Aronia.

Va asteptam cu drag !

Pentru alte informatii despre locație, împrejurimi și produsele noastre: Tinctura, Otet, Dulceata, Sirop, Concentrat de Aronia, puteti vizita site-ul:

și să urmăriți paginile de facebook:

- Cerdacul cu Aronia link: https://www.facebook.com/plantatiearonia

- Plantatie Aronia link: https://www.facebook.com/fructearonia

Locația Cerdacul cu Aronia și împrejurimile poate fi un obiectiv ecoturistic, oferind posibilități de experiențe în natură, precum și bucuria de a descoperi natura și cultura tradițională locală.

Produsele de ecoturism atrag acei turiști ce doresc să intre în interacțiune cu mediul natural și doresc lărgirea nivelului de cunoaștere, înțelegere, apreciere și plăcere.

La nivel international ecoturismul constituie o formă de turism tot mai cerută de piaţa.

Cerdacul cu Aronia - Plantatie Aronia Bio primavara
Cerdacul cu Aronia - Plantatie Aronia Bio primavara
Produse Cerdacul cu Aronia
Produse Cerdacul cu Aronia

OFERTA lunii - Concentrat de Aronia 500 ml x 3 buc = 165 lei

  • Concentratul de Aronia este pentru cei care apreciaza produsele gustoase si rafinate, produsele speciale, foarte sanatoase, care iti incanta papilele gustative.
  • Concentat de Aronia, marca Cerdacul cu Aronia, este o bautura aperitiv de o inalta valoare nutritionala, apreciata in special de doamne, dar si de domni, un produs gustos, care merge foarte bine și la desert, in special la desertul cu ciocolată, foarte bun si ca digestiv. Este un produs unic, pe care va invit sa-l incercati!

  • Concentratul de Aronia este produsul recomandat pentru mesele dumneavoastra festive, fiind cadoul ideal pentru cineva drag.
  • Produs bogat în polifenoli și alte substanțe active cu influență benefică asupra stării de bine a organismului, un produs plin de savoare și un gust rafinat, cu o aroma speciala si foarte sanatos.
  • Concentratul de Aronia este un produs puternic antioxidant, ale carui proprietati trec rapid in sange, deoarece organismul începe să metabolizeze alcoolul imediat, începând din gură și continuând în sistemul digestiv.

Vindem fructe si produse din Aronia Bio: Tinctura, Otet, Dulceata, Sirop, Concentrat

Fructele ARONIA se coc in prima parte a lunii august si incepand cu luna august vindem Fructe Aronia BIO la pretul de 25 lei/kg, pentru o cantitate de minim 10 kg. Fructele sunt culese fara codite pentru a putea fi usor de prelucrat.

Iarna, vindem fructe aronia congelate la pretul de 30 lei/kg.

Putem livra prin curier in orice locatie din tara fructe si produse din Aronia.

Cerdacul cu Aronia - Plantatie Aronia Bio