Cerdacul cu Aronia - Plantatie

Marius Toporiste, comuna Dragotesti, judetul Gorj, Tel 0720071018

Cerdacul cu Aronia - Plantatie

Marius Toporiste, comuna Dragotesti, judetul Gorj, Tel 0720071018

Fructele Aronia Bio sunt foarte gustoase, deoarece au fost cultivate intr-o zona de deal, nepoluata, inconjurata de paduri. Plantatia a fost infintata intr-o zona cu un climat optim si nu a avut nevoie de nici un tratament fitosanitar, nu a fost niciodata ierbicidata, iar ca ingrasamant am folosit numai gunoi de grajd.

Incurajati producatorii romani cumparand produsele noastre Bio!

Noi cultivam Aronia Melanocarpa nero Bio (cunoscuta ca Black Chokeberries). Plantatia este ecologica si se gaseste intr-o zona de deal, izolata, inconjurata de paduri.

Ca ingrasamant s-a folosit doar gunoiul de grajd, iar plantatia nu a avut nevoie de la infintare de nici un tratament impotriva daunatorilor si bolilor, datorita mediului natural optim.

Fructele Aronia au o valoare ORAC (puterea antioxidanta a fructului) de 16062 unitati/ 100 g, fiind puternic antioxidante, fiind unul dintre cele mai antioxidante fructe.

Recomandam consumul de fructe si preparate din fructe ARONIA Eco!

Fructele si produsele din fructe aronia intaresc sistemul imunitar, au efect antiseptic, fiind benefice in tratamentul bolilor cronice, diabet, boli de inima si circulatorii, Parkinson, bronsite, cancer (leucemie, cancer de colon, endometrial, mamar, pancreatic), boli hepatice, inflamatii cronice, osteoporoza, probleme gastro-intestinale - inclusiv ulcere, inflamarea ochilor (uveita), tulburari ale sistemului de reproducere si nervos.

Fructul Aronia este mai mult decat un fruct, este un medicament.

Pentru alte informatii despre locație și împrejurimi puteti vizita site-ul:

www.cerdaculcuaronia.com

și să urmăriți paginile de facebook:

- Cerdacul cu Aronia link: https://www.facebook.com/plantatiearonia

- Plantatie Aronia link: https://www.facebook.com/fructearonia

- Produse Aronia Craiova link:  https://www.facebook.com/produsecerdaculcuaronia

 

SUPER OFERTA in luna august

SUPER OFERTA luna iunie - reducerea de pret a fost pastrata si in luna aceasta. Cand toate preturile cresc, noi incercam sa pastram reducerile de pret si sa fim aproape de cei care folosesc produsele noastre.

Va oferim cadou alte produse din Aronia, pentru o comanda cu o valoare mai mare de 200 lei.