Fructele Aronia Bio sunt foarte gustoase, deoarece au fost cultivate intr-o zona de deal, nepoluata, inconjurata de paduri. Plantatia a fost infintata intr-o zona cu un climat optim si nu a avut nevoie de nici un tratament fitosanitar, nu a fost niciodata ierbicidata, iar ca ingrasamant am folosit numai gunoi de grajd.

Incurajati producatorii romani cumparand produsele noastre Bio!

Noi cultivam Aronia Melanocarpa nero Bio (cunoscuta ca Black Chokeberries). Plantatia este ecologica si se gaseste intr-o zona de deal, izolata, inconjurata de paduri.

Ca ingrasamant s-a folosit doar gunoiul de grajd, iar plantatia nu a avut nevoie de la infintare de nici un tratament impotriva daunatorilor si bolilor, datorita mediului natural optim.

Fructele Aronia au o valoare ORAC (puterea antioxidanta a fructului) de 16062 unitati/ 100 g, fiind puternic antioxidante, fiind unul dintre cele mai antioxidante fructe.

Recomandam consumul de fructe si preparate din fructe ARONIA Eco!

Fructele si produsele din fructe aronia intaresc sistemul imunitar, au efect antiseptic, fiind benefice in tratamentul bolilor cronice, diabet, boli de inima si circulatorii, Parkinson, bronsite, cancer (leucemie, cancer de colon, endometrial, mamar, pancreatic), boli hepatice, inflamatii cronice, osteoporoza, probleme gastro-intestinale - inclusiv ulcere, inflamarea ochilor (uveita), tulburari ale sistemului de reproducere si nervos.

Fructul Aronia este mai mult decat un fruct, este un medicament.

Pentru alte informatii despre locație, împrejurimi și produsele noastre: Tinctura, Otet, Dulceata, Sirop, Concentrat de Aronia, puteti vizita site-ul:

și să urmăriți paginile de facebook:

- Plantatie Aronia link: https://www.facebook.com/fructearonia

- Produse Aronia Craiova link:  https://www.facebook.com/produsecerdaculcuaronia

OFERTA lunii

   NOU !!! - Concentrat de Aronia 500 ml - Pret PROMO

La o comanda de peste 300 lei primiti cadou - 1 borcan de dulceată de aronia!

La o comanda de peste 400 lei transportul este gratuit!

Se livreaza colete în toată tara prin curier!

Produse din Aronia Bio: Tinctura, Otet, Dulceata, Sirop
Produse din Aronia Bio: Tinctura, Otet, Dulceata, Sirop

Vand fructe ARONIA BIO incepand cu luna august 

Fructele ARONIA se coc in prima parte a lunii august si incepand cu luna august vindem fructe Aronia BIO la pretul de 25 lei/kg, pentru o cantitate de minim 10 kg. Fructele sunt culese fara codite pentru a putea fi usor de prelucrat.

Iarna, avem fructe aronia congelate la pretul de 30 lei/kg.

Putem livra prin curier in orice locatie din tara.